asbet

Asbets- & Röksanering

Asbets – & PCB-sanering

Misstänker du att det finns asbet / PCB i er fastighet eller vill du bara säkerställa er familjs trygghet genom en asbestundersökning så kan vi hjälpa till med detta.

Vi erbjuder fri provtagning på plats – du betalar endast för laboratorieresultatet. Om resultatet visar på asbest/PCB så har du ingen skyldighet att välja oss som saneringsföretag. Vi ger dig gärna en kostnadsfri offert som du kan använda som referens att jämföra mot andra företags offerter.

Vi erbjuder även större asbestkontroller till fastighetsbolag – kontakta oss för mer info.

BSKAB är ett etablerat Stockholms företag, som utför både stora och små entreprenader.

Har du planer på att utföra en renovering eller vill bygga ditt dröm hus men känner att du inte är riktigt tekniskt kunnig, men har höga krav på resultatet. Då är vi firman för dig, vi kan erbjuda dig en projektingenjör med mångårig erfarenhet som oberoende följer arbetets gång och kontrollerar alla dokument samt utförande moment i entreprenaden som dokumenteras med foto och dagbok.

Vi erbjuder även totalentreprenad, där du lämnar över hela projektet till oss och vi projekterar och utför hela entreprenaden från början till slut.

Varför du ska välja oss, vi har en hög yrkesstolthet och har satt ribban högt i vår koncern. Vi vill höja standarden i hela byggbranchen och samtidigt tänka på miljön.

Vi har filialer i större delar utav landet så tveka inte att kontakta oss.

Vi är en byggfirma som finns i Hägersten, men välkomnar kunder från hela Stockholms län. Vi är ett entreprenad företag inom bygg och måleri.

Du kan gå till vår offert sida för att skicka en offertförfrågan. Vi svarar alltid inom 24 timma efter du har skickat förfrågan.

Kvalitet, tyrgghet & yrkeskunnande är du alltid garanterad när du anlitar oss på BSKAB.

Asbet | Rök | Sanering