GRATIS OFFERT – Få en offert inom 24 timmar

BSKAB byggfirma i Sigtuna, men välkomnar kunder från hela Stockholm län. Vi är ett entreprenadföretag inom Bygg, Rivning, Byggstädning, Asbest, Sanering, Snöskottning m.m.

VÅRA TJÄNSTER

Byggfirma i Hägersten | Sanering | Byggstäd | Asbest | Rivning | Bemanning bygg

Byggfirma

BYGG & KONSTRUKTION

BSKAB byggfirma erbjuder allt inom bygg och renovering i Stockholm kunniga hantverkare med lång erfarenhet.

RIVNING

RIVNING & DEMOLERING

Vi erbjuder allt inom rivning, demontering, håltagning, sanering, transport & avfallslöningar. Vår Kunskap och Erfarenhet är din Trygghet!

Sanering

ASBETS- & RÖKSANERING

Vi hjälper dig riva och sanera hälsovådlig asbest. Vår personal är auktoriserade för asbestsanering och har god kunskap om de förordningar som måste följas.

TAK- & GOLVARBETEN

TAK- & GOLVARBETEN

BSKAB byggfirma är duktiga takläggare & golvläggare som är verksamma i Stockholm och … Vi utför tak- och golvarbeten åt både företag och privatpersoner.

Byggstädning

BYGGSTÄDNING

Marknadens bästa pris och med högsta kvalitet. BSKAB arbetar effektivt, säkert och med nöjd kund-garanti.

PROJEKT & TOTALENTREPRENAD

PROJEKT & TOTALENTREPRENAD

Vi jobbar med fasadrenovering, bostadsrätter, och totalentreprenader med allt … Vi hjälper dig med allt som du behöver för att ta ditt projekt ifrån start till mål.

VARFÖR VÄLJA OSS?

BSKBYGG BYGGFIRMA

Har du planer på att utföra en renovering, letar du efter byggfirma eller vill bygga ditt dröm hus men känner att du inte är riktigt tekniskt kunnig, men har höga krav på resultatet. Då är vi firman för dig, vi kan erbjuda dig en projektingenjör med mångårig erfarenhet som oberoende följer arbetets gång och kontrollerar alla dokument samt utförande moment i entreprenaden som dokumenteras med foto och dagbok.

RÄTT VERKTYG

Rätt utrustning, rätt verktyg och rätt byggmaterial är nyckeln till lyckade byggprojekt. Låt våra specialister hjälpa dig att hitta rätt produkter för just ditt projekt.

RÄTT KOMPETENS

Vi har en hög yrkesstolthet och har satt ribban högt i vår koncern. Vi vill höja standarden i hela byggbranschen och även tänka på miljön.

RÄTT PRIS

Vi kräver alltid minst 3 prisalternativ från leverantören för att du ska få den bästa lösningen, till det bästa priset.